Ook medewerkers, teams en organisatie laten groeien met TMA Talent Management, Matching Technologie en HR Oplossingen? Wij helpen u graag op weg met een vrijblijvende demo

TMA Methode

De Pyth
De Pyth

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht
Telefoon: + 31 30 267 0 444
Email: info@tma.nl
Aanmelden TMA workshop: workshops@tma.nl

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en helpt jaarlijks meer dan 200.000 mensen continue hun talenten en competenties te ontwikkelen door nieuwe inzichten te geven in talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden.

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten.

TMA wordt aangeboden als een online service voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken,coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.

TMA wordt uitgegeven vanuit Utrecht in 10 talen en is founded door Edwin van IJzendoorn en Bastian Muller in 1999.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, aanmelden voor een workshop/event, of wilt u graag een demo of brochure van TMA Methode. Neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u heel graag!

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht
Telefoon: + 31 30 267 0 444
Email: info@tma.nl
Aanmelden Workshops: workshops@tma.nl

Facebook5k
LinkedIn20k
Instagram

De volgende duizenden organisaties gingen u voor…